facebook twitter Follow us at Instagram spotify youtube

NORMATIVA COVID-19

Amb l’objectiu de garantir la seguretat dels assistents a l’esdeveniment, és obligatori accedir alrecinte amb mascareta i utilitzar-la en tot moment a l’interior, excepte als espais degudamentautoritzats.

Alhora, caldrà seguir totes les instruccions recomanades pel personal del’Organització als efectes del compliment de la normativa sanitària.

L’aforament, l’organització i la disposició dels assistents a l’interior del recinte atendrà en totas les indicacions i mesures establertes per les autoritats competents i per la normativad’aplicació.

No es podrà consumir begudes, aliments o tabac fora dels espais habilitats aaquests efectes.

Sense perjudici de l’anterior, l’assistent assumeix que l’assistència a l’esdeveniment implica unrisc d’exposició al COVID-19 i allibera de responsabilitat a l’organització d’un eventual contagi.

Si l’adquirent de l’entrada té qualsevol dubte sobre el seu estat de salut, no ha d’assistir al’esdeveniment i ha d’actuar segons les indicacions dictades per les autoritats sanitàries.

En el cas de presentar algun símptoma, del tipus que sigui, durant l’esdeveniment, l’assistent ha decomunicar-ho de manera immediata al personal de l’organització, qui té dissenyat un protocol per a actuar davant qualsevol incidència.

L’organització es reserva el dret d’admissió amb l’objectiu d’impedir l’accés a persones que noutilitzin mascareta i/o no hagin acreditat haver-se realitzat una prova diagnòstica d’infeccióactiva per a SARS-CoV-2 amb resultat negatiu segons les indicacions de l’organització.

Qualsevol persona que no usi la mascareta en qualsevol moviment pel recinte o que incompleixi qualsevol altra mesura que resulti obligatòria de conformitat amb la legislació vigent, serà desallotjada pel servei de seguretat de l’organització.

Els assistents hauran de respectar en tot moment el que es disposa al present apartat. El seu incompliment podrà ser motiu d’expulsió del recinte sense dret a cap indemnització i sense perjudici de les responsabilitats administratives que puguin correspondre.

L’organització es reserva el dret a alterar o modificar el programa de l’esdeveniment i l’horari aconseqüència de les instruccions rebudes per part de les administracions públiques pertinents, així com aquells que es fonamentin en les restriccions o efectes derivats de la COVID-19.

En elcas que l’organització alteri o modifiqui la programació o horari en el sentit esmentat, l’usuarino tindrà dret a reclamar la devolució de l’import abonat, sempre que el festival s’acabicelebrant.

 

POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

Una vegada adquirida l’entrada per l’usuari, no s’admetran canvis o devolució de l’importd’aquesta.

La cancel·lació, total o parcial, de l’esdeveniment per causes fortuïtes o de força major no imputables a l’organització, comunicat per correu electrònic als assistents, no donarà lloc a ladevolució de l’import de l’entrada, excepte en els casos en què així s’estableixi legalment.Quan així procedís, l’adquirent de l’entrada podrà sol·licitar el reemborsament de l’import de la mateixa en el termini no superior a catorze (14) dies a comptar des de la data en què sigui efectiva la cancel·lació de l’esdeveniment i en la forma especificada per l’organització a aquestefecte.

L’organització podrà oferir a l’adquirent, en substitució del reemborsament, un val substitutori per a l’entrada a un esdeveniment posterior de característiques similars al cancel·lat, sense cap cost addicional, que en tot cas quedarà sotmès a l’acceptació del’adquirent. En el cas que l’adquirent no acceptés el val substitutori referit, l’organització procedirà a la devolució de l’import pagat per l’adquirent per l’entrada a l’esdeveniment, excepte les despeses incorregudes, conforme al procediment establert per l’organització a aquests efectes.

No es generarà el dret de devolució de l’import de les entrades en aquells supòsits en què la suspensió o modificació es produís una vegada començat l’esdeveniment i es degués a causa fortuïta o de força major.

En cas que el resultat del test d’antígens realitzat obligatòriament per part de l’usuari amb anterioritat al seu accés al recinte fos positiu, es denegarà l’entrada al recinte i es procedirà a la devolució total de l’import de l’entrada de la persona afectada.

L'organització no garanteix l'autenticitat de l'entrada si no ha estat comprada en els punts devenda oficials.

No està permesa la revenda de l'entrada. L'organització del festival no assumeix cap responsabilitat en cas de pèrdua o robatori de l'entrada.

L'entrada dóna dret a accedir al recinte a qualsevol hora a partir de les 14h, moment d'obertura de portes del festival. El personal de seguretat col·locarà una polsera a tots elsassistents que s'haurà de portar visible i en bones condicions durant tot el festival. No està permesa l'estada al recinte sense la polsera. Degut al control d’accés especial d’aquest any amb test d’antígens negatiu, una vegada hagis accedit al festival, si surts, ja no hi podràs tornar a entrar.

No està permesa l'entrada de menjar ni beguda. Tampoc està permesa l'entrada de cap envàs o objecte que l'organització consideri perillós o nociu.

La llei prohibeix el consum de substàncies estupefaents. És la teva responsabilitat complir ambla llei.

No es permet l'entrada de material pirotècnic al recinte, així com qualsevol altre objecte quel'Organització consideri perillós o molest per al correcte desenvolupament de l'espectacle. El fet d'intentar entrar-ne pot suposar la no admissió al festival i la pèrdua de l’import del’entrada.

Està prohibida la venda d'alcohol a menors de 18 anys, d'acord amb la legislació vigent.

Per respecte a l'extrema sensibilitat dels animals al volum de la música, només està permesa l'entrada de gossos guia o assistència mèdica.

La persona, en accedir al recinte, podrà ser filmada i fotografiada per l'organització, i aquests suports gràfics i/o audiovisuals podran ser utilitzats per l'organització amb l'únic propòsit de promocionar el festival. En el cas que el portador de l'entrada desitgi retirar la seva autorització a l'organització del festival, podrà fer-ho dirigint un escrit, de manera fefaent a l'e-mail:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l'adreça postal: Carrer de Muntaner 246, 4º 1ª 08021 Barcelona.

 

banner mascaretes gran mob

banner faqs bus gran.fw

CanetRock_ ATENCIÓ! ENTRADES DE @canetrock_ 021 EXHAURIDES! El pròxim 3 de juliol veurem sortir el sol! ☀️😍 https://t.co/NNz9nq3e0P
CanetRock_ ATENCIÓ! Últimes 400 entrades per @CanetRock_ 021! https://t.co/Oo7XIbfWYe
CanetRock_ 🔴 ATENCIÓ! Ara mateix es posen a la venda les últimes entrades de CanetRock 021! No et quedis sense! https://t.co/RNG3GyCHpO
CanetRock_ Demà a les 10h es posaran a la venda les últimes entrades de @CanetRock_ 021! https://t.co/ZtmslyvjQm
CanetRock_ Dilluns a les 10h es posaran a la venda les últimes entrades de @CanetRock_ 021! https://t.co/jOYsvi6XWi
CanetRock_ NOMÉS FALTA 1 MES! Tenim els nervis a flor de pell. S’acosta la música en directe, els amics, l'olor de gespa i veu… https://t.co/DdlrQ4Ky9t
CanetRock_ 🔴 INFORMACIÓ: Des dels mateixos punts de tests sortiran 14 rutes d'autobús. Si vols venir amb bus, reserval' a:… https://t.co/HvJAkNSE5h
CanetRock_ @luciabellas_ El 7 de juny, es posaran a la venda les entrades que s’hagin retornat. L'organització no garanteix l'… https://t.co/K04xnCuPzv
CanetRock_ Escriurem que tot no va ser fàcil, Cantarem la nostra vida en un paper, Marxarem amb els dies regalats I amb el som… https://t.co/cYiBHYON2r

patrocinadors Damm SunMusic