facebook twitter Follow us at Instagram spotify youtube

Manel, Els Catarres, La Gran Pegatina, La Raíz, Els Pets i fins a 10 bandes més formen el cartell de CanetRock 016

El festival reuneix els millors grups catalans d’indie, mestissatge i pop rock i festiu del moment

Més de 12 hores de música non-stop fins que surti el sol i per a un públic de totes les edats

La tercera edició del festival inclou actuacions singulars que el fan cita obligada de l’estiu

Barcelona, 4 de febrer de 2016.- Manel, Els Catarres, La Gran Pegatina, La Raíz i Els Pets formaran part, entre d’altres, del cartell de CanetRock 016. La tercera edició de l’històric festival, que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol a Canet de Mar, promet ser més festiva que mai! Amb l’experiència ja de dos edicions, CanetRock rep al seu públic en les millors condicions possibles, en un ambient exultant, un cartell per a totes les edats i havent superat les expectatives creades des del seu llançament.

En total, quinze bandes composen el programa del 2016, que combinarà grups emergents i bandes ja consolidades del millor indie, mestissatge i pop rock del panorama musical català del moment, així com espectacles musicals singulars i originals.

A més de les tres bandes que ja es van desvetllar al mes de desembre –Els Catarres, La Raíz i Aspencat– i les ja esmentades –Manel, Els Catarres, La Gran Pegatina, La Raíz i Els Pets–, completaran el programa musical de CanetRock aquest estiu: Sidonie, Sangtraït per Quim Mandado i LGP, Miquel del Roig, Animal, Blaumut, l’espectacle La Pols i l’Era –homenatge al pop ie-ié dels anys 60– i els guanyadors del concurs CanetRockSona 9 que s’escolliran per votació popular.

L’edició 2016 del festival destaca també per la seva voluntat de fer de CanetRock un esdeveniment participatiu, inclusiu i accessible a tothom. Amb aquest objectiu, organitza diversos concursos perquè el públic pugui escollir el repertori de certes actuacions, com la d’Els Pets, i sigui partícep de l’escenografia del festival.

El festival obrirà les portes de la seva tercera edició a les 16 h i, des de les 18 h oferirà en un sol escenari música ininterrompuda i en directe fins la sortida del sol. Els DJs Ernest Codina i ADC s’apunten a la festa per fer que la música no pari en cap moment.
Com ve fent des del seus orígens, el Pla d’en Sala acollirà el mític festival, amb el mar com a teló de fons, un programa de luxe i un públic entregat. Amb més de 20.000 espectadors registrats l’any passat, CanetRock es consolida ja com a cita obligada de l’estiu i punt de trobada dels amants de la música.

CanetRock continua apostant pel talent musical del nostre país, tant o més viu que durant els prolífics anys 70 en què va néixer el festival. Actualment va més enllà del fet purament cultural i reneix com a manifestació social i contracultural adient al moment.

El cartell: estrenes, revivals i descobertes

Enguany torna Manel després d’un any de silenci i el seu retorn és un dels més esperats d’aquest 2016. La Raíz presenta nou treball “Entre versos y presos” i arriben a CanetRock per primera vegada després de grans èxits multitudinaris. I Aspencat, una de les bandes referents al País Valencià, omplirà el Pla den Sala amb la seva revolució musical.

Sidonie i Blaumut, per la seva banda, aprofitaran la trobada del 2 de juliol, per apropar als assistents de Canet els seus darrers treballs: “Sierra i Canadà”’ i “El primer arbre del bosc”. El cantautor Miquel del Roig també pujarà enguany a l’escenari per mostrar la seva part més festiva.

Després d’erigir-se aquest darrer any com una de les bandes amb un directe més potent que hi ha ara mateix a Catalunya i d’estar nominats a 9 Premis Enderrock, Els Catarres repeteixen a l’escenari de Canet, que també aposta en aquesta tercera edició per Animal, com a grup revelació d’enguany. El seu single ‘Només amb tu’ ja s’ha convertit en viral, tot esperant fer el gran salt el proper 16 de febrer amb la sortida al mercat del seu primer disc.

Pels més nostàlgics, dues propostes: Els Pets, presents en les dues darreres edicions, arriben enguany amb una proposta a mida, pensada per al gaudi dels seus seguidors que podran triar i votar a través de la web www.canetrock.cat el repertori de cançons que es tocarà a Canet. Havent complert 30 anys i retirats dels escenaris, la de CanetRock serà l’única actuació que el grup faci en tot l’estiu. Contents també estaran els fans de Sangtraït que, gràcies a Quim Mandado, Joan Cardoner i Martín Rodríguez, membres de LGP, es revisaran els 10 temes més mítics de la història de la banda en presència de Josep Maria “Coro”, guitarrista de la dissolta formació.

Dos espectacles musicals únics: La Gran Pegatina i La Pols i l’Era

Dos espectacles especials i singulars passaran també per l’escenari de CanetRock 016: La Gran Pegatina i La Pols i l’Era. La Pegatina signa el primer dels projectes, un espectacle ambiciós que pujarà una quinzena de músics d’alt de l’escenari i girarà per Europa amb l’objectiu de repassar i reinventar els temes de la banda.

La gran aposta d’aquesta edició, apta per a tots els públics, és però l’espectacle La Pols i l’Era, produït per la discogràfica Bankrobber i creat per Guillamino i el guionista Oriol de Balanzó, del programa “La competència” de Rac 1. El show, inspirat del disc que sortirà a la llum el 17 de febrer, farà un homenatge al pop ie-ié dels anys 60. Fet a mida pel CanetRock, l’espectacle reunirà en el mateix escenari personalitats com Ernest Crusats de La Iaia, Núria Graham, el periodista Òscar Dalmau, la cantant Núria Feliu o Francesc Burrull. Més enllà de Canet, la Pols i l’Era només es podrà veure a l’Auditori el proper 18 de maig.

banner mascaretes gran mob

banner entrades gran
CanetRock_ @edusay1 Tens la devolució feta des del 13 de Juliol, t’acavem d’enviar el comprovant per e-mail.
CanetRock_ @edusay1 Hola @edusay1 estàs escribint al correu genèric de la promotora. Hauries d’escriure a info@canetrock.cat. Gràcies
CanetRock_ @cucuruuucho @Ciddavid @salut Les devolucions estan ja fetes, però hi ha hagut algunes incidències en compres antig… https://t.co/OMOVqWdknn
CanetRock_ @gonzacastanera @GemmaRecoderM Les devolucions estan ja fetes, però hi ha hagut algunes incidències en compres anti… https://t.co/fVZcoAui2e
CanetRock_ @Ciddavid El sistema de testatge va funcionar perfectament i tothom que va accedir al recinte del festival prèviame… https://t.co/vnmo3K07el
CanetRock_ @gerardgt2 Hola Gerard, això no és @CanetRock_
CanetRock_ Avui fa una setmana @canetrock_ va ser una realitat gràcies a tots vosaltres! Una nit per a la història que mai res… https://t.co/Ovi7Xao43K
CanetRock_ @Carbonell_Roger El què prova i demostra un resultat negatiu d’antígens és que en el moment de fer-te’l (i fins 24h… https://t.co/f3sIy7RxCC
CanetRock_ En moments excepcionals heu estat excepcionals. Gràcies per creure en la #culturasegura https://t.co/mTNcRHq2qp
CanetRock_ Aquest any ha sigut un repte, una marató, i gràcies a la suma d'esforços un cop més hem tornat a omplir el Pla d'en… https://t.co/LRqZbmr3f2

patrocinadors Damm SunMusic